Overslaan en naar de inhoud gaan

Franchising

Ben jij een heuse haargoeroe met ondernemersbloed? Stroomt het kappersvak door je aderen en droom je van een eigen salon? Bij Kreatos bieden we jou de kans om als franchisenemer aan de slag te gaan en jouw passie voor haar om te zetten in een bloeiende business.

Word franchiser

Zo ziet onze ideale kandidaat eruit

Je eigen Kreatos salon opstarten? Ervaring als zelfstandige is natuurlijk fantastisch, maar als je het kappershart hebt en klaar bent om te knallen, dan spreken we graag met je af.

Dit zijn jouw grootste troeven:

  • Je bent gek op het stylen van prachtige kapsels en hebt een natuurlijke flair voor ondernemen, teamleiderschap en inspiratie.
  • Je kan goed met cijfers overweg. Jij bent de perfecte mix van creativiteit en zakelijk inzicht!
Kris en Sophie Kreatos

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Kreatos geloven we in jouw talent en bieden we de ondersteuning, training en tools die je nodig hebt om jouw eigen kappersimperium uit te bouwen.

1 grote familie

Je wordt deel van een familiale groep van meer dan 120 modieuze salons die uitblinken in stijl en creativiteit. Zo is er altijd wel iemand beschikbaar om mee te sparren of je passie mee te delen.

Succesformule

Je begint al met voorsprong. Een heel nieuwe zaak hoef je niet op te richting. Je start met wat naamsbekendheid en een herkenbaar concept dat aanslaat bij de moderne klant.

Opleiding & support

Je leert snel bij dankzij alle insights van het kappersvak met toegang tot de Kreatos Knowledge Academy. Bij het openen van een eigen salon krijg je bovendien persoonlijke begeleiding van een ervaren consulent.

Altijd on-trend

Je geniet meteen van een sterke marktpositie We lanceren voortdurend nieuwe haarstijlen, knip- en kleurtechnieken en implementeren krachtige digitale marketingstrategieën zodat jouw salon compleet en trendy is.

Marketing inbegrepen

Er staat een team klaar dat zich bezighoudt met onze nationale marketing en sociale media. Ook lokale marketingstrategieën werken we met plezier uit. Zo staat je filiaal altijd in de spotlight. Laat de boekingen maar komen!

Vlotte werking

Geen fan van administratie en operationele zaken? Met onze complete backoffice-oplossing zet jij je tijd en energie volledig in om jouw business te laten groeien en je klanten te verwennen met stijlvolle kapsels.

Stel je kandidaat

Klaar voor een onvergetelijke reis vol opwinding en duurzaam succes, stel je dan hier kandidaat en start je Kreatos avontuur. Je aanvraag is volledig vrijblijvend en wordt met de grootste discretie behandeld. We nemen alle tijd om jouw aanvraag zorgvuldig te bekijken en je te laten weten of we een match made in hairstyling heaven zien.

Nog vragen?

We begrijpen dat de sprong om je eigen Kreatos filiaal te starten en franchisenemer te worden een spannende beslissing is. En we snappen dat je waarschijnlijk een heleboel vragen hebt. Maar maak je geen zorgen, we hebben alvast de meest brandende vragen voor je verzameld en beantwoord.

Wat is mijn investering om deel uit te maken van de Kreatos franchising?

Een scherpe vraag! Kreatos biedt diverse opstartformules aan, passend bij elk budget, om je dromen te laten fonkelen. Met raamovereenkomsten met onze vertrouwde bank en leveranciers garanderen we jouw financiering en begeleiden we je naadloos bij de opstart of overname van je eigen salon. Ben je een voorzichtige starter? Overweeg dan een deelneming in een bestaand salon om hand in hand te groeien met een ervaren franchisenemer. Verzamel de ervaring die nodig is om je vleugels uit te slaan en je salon op termijn volledig zelfstandig te beheren. Ben je al doordrenkt met ervaring en financiële reserves? Kies dan voor het avontuur van het opstarten van een gloednieuw salon of neem de regie over een bestaand salon volledig in handen.

Hoelang duurt het voor ik als Kreatos franchiser kan schitteren?

De opstart of overname procedure is een spannende tijd waarin we ervoor zorgen dat alles perfect past voor zowel jou als ons. Het is een beetje als het vinden van de perfecte haarkleur - het moet gewoon goed zitten! En dat betekent dat de duur van de procedure kan variëren, afhankelijk van de specifieke situatie. We willen er namelijk zeker van zijn dat het een perfecte match is. Over het algemeen kan het twee tot vier maanden duren om de hele overeenkomst af te ronden. Maar maak je geen zorgen, we zullen je gedurende het hele proces begeleiden en je op de hoogte houden.